Stormgate

Slik blir den åndelige oppfølgeren til Warcraft III og Starcraft II

Stormgate fra Frost Giant fikk en ny trailer.

Etter torsdagens avduking av Stormgate, fulgte utvikler Frost Giant opp med mer informasjon og en ny trailer søndag kveld. Studiosjef Tim Morten – som utvikler det nye sanntidsstrategispillet sammen med flere veteraner fra Blizzard – dukket opp på PC Gaming Show for å fortelle litt mer om hva vi kan forvente av strategi-spillet.

Intervjuet ser du over.

Stormgate skal holde på det klassiske 1-mot-1-formatet som både Warcraft III og StarCraft II gjorde seg store på. Det skal også lempes inn co-op-modi, og være tilgjengelig for nye spillere på andre måter.

Kartverktøy og e-sportintegrering

Vi fikk også vite at planen er å gi Stormgate et robust verktøy for å la spillerne bygge sine egne kart, oppdrag og modifikasjoner, med det samme verktøyet som utviklerne bruker. I tillegg vil utviklerne ha e-sport i tankene, med egne verktøy for turneringer bygget in i spillklienten.

Stormgate vil få en beta-test en gang i 2023. Da er det etter alt å dømme flerspillerdelen som er i fokus, mens kampanjedelen er litt lenger unna. Når spillet slippes skal det være gratis, med sterke lovnader om at verken NFT-er eller mikrotransaksjoner som gjør det mulig å betale seg til å vinne skal implementeres.

I likhet med Blizzard-spillene skal Stormgate ha flere ulike fraksjoner som man kan sette tennene i. På torsdag fikk vi stifte bekjentskap med to av dem: Human Resistance, og demonrasen Infernal Host.

Her finner du flere E3-nyheter »

Siste fra forsiden