Stormgate - Frost Giant Studios

Stormgate er det nye strategispillet fra tidligere Blizzard-utviklere

Frost Giant inviterer på betatesting av gratisspillet til neste år.

Frost Giant Studios – et spillstudio bestående av flere tidligere Blizzard-folk – dukket opp på Summer Game Fest for å vise frem sitt første spill. Det skal hete Stormgate, og som lovet er det sanntidsstrategi det handler om.

Tim Morten forteller om Stormgate.
TheGameAwards

Fra scenene forklarte produksjonssjef Tom Morten at spillet er satt til fremtiden, der spillets titulære stormportaler åpnes for å slippe løs horder med romvesener på tvers av jordkloden.

Ikke ulikt inspirasjonskilden Starcraft lokker Stormgate med ulike fraksjoner eller raser å spille som. Traileren over viser mennesker – Human Resistance – og demonlignende monstre kjent som Infernal Host.

Morten forteller at spillet blir gratis å spille, men forsikret om at det ikke blir verken «pay-to-win» eller NFT-er. Stormgate skal også pushe sanntidsstrategisjangeren fremover på et eller annet vis, men samtidig levere den opplevelsen fans forventer.

Stormgate begynner betatesting til neste år, og spillere kan registrere seg via spillets nettsider – som akkurat nå kneler under masse trafikk. Her blir det enspiller og flerspiller, med samarbeid og spiller-mot-spiller for opptil tre spillere.

Her finner du flere E3-nyheter »

Siste fra forsiden