Stormgate

Stormgate viste frem klassisk sanntidsstrategi i ny trailer

Se hvordan det blir å spille den åndelige oppfølgeren til Warcraft og Starcraft.

Ett år har gått siden Frost Giant Studios, en gjeng tidligere Blizzard-folk, avduket Stormgate. Spillet beskrives som en åndelig oppfølger til Warcraft og Starcraft, og søndag fikk vi se hvordan spillet fungerer.

Videoen øverst i artikkelen ble først vist under PC Gaming Show. Her får vi se to spillere kjempe mot hverandre, mens studiosjef Tim Campbell forklarer hva som foregår.

Se litt mer spilling fra Stormgate.

Her er alle de tradisjonelle RTS-kjennetegnene, som sanking av ressurser og bygging av baser og soldater. Selvfølgelig blir det også kamp, med forskjellige enheter med både styrker og svakheter.

Kartet byr på muligheter for diverse strategisk spilling. For eksempel kan mindre enheter ta seg gjennom lett skog, der større roboter og stridsvogner ikke kommer gjennom. Oppgraderte roboter kan riktignok brenne ned skogen, så fordelen varer ikke evig.

Ved siden av 1-mot-1 planlegger utvikleren flere moduser, som lagmoduser og samarbeid mot datastyrt motstand. Mer informasjon, inkludert om flere fraksjoner, vil deles senere i år.

Frost Giant har sagt at Stormgate skal begynne lukket betatesting i juli. De som er interessert i å være med kan registrere seg via spillets nettsider. En offisiell lanseringsdato er ikke spikret.

Les alle nyhetene om spillene som vises i sommer »

Siste fra forsiden