Slik blir den første store utvidelsen til Battlefield 1

They Shall Not Pass byr på mye snasent innhold.

Utvidelsen vil blant annet by på intense nærkamper i trange korridorer.
EA

På Battlefield-seriens offisielle hjemmeside har den første Battlefield 1-utvidelsen nå blitt kunngjort. Den heter They Shall Not Pass, skal lanseres i mars neste år, og byr på ganske så mye ekstra snadder for spillerne.

Utviklerne ønsker fremdeles å være relativt hemmelighetsfulle når det gjelder detaljene rundt utgivelsen, og har heller ingen reelle skjermbilder å dele. Noen opplysninger har de likevel, illustrert ved hjelp av et knippe konseptbilder.

They Shall Not Pass vil ikke overraskende by på flere nye kart, en rekke nye våpen og en helt ny faksjon i form av den franske armé.

Heftig artilleri og påfølgende skogbranner vil også være med i They Shall Not Pass.
EA

Storstilt artilleri og trange ganger

Når det gjelder kartene har utviklerne denne gangen latt seg inspirere tungt av blant annet det store slaget ved Verdun, som var et av verdenshistoriens største slag. Det DICE nærmere bestemt vil ta spillerne med på er det massive åpningsartilleriet ved begynnelsen av slaget, som startet store skogbranner i området.

Utviklerne indikerer ellers at utvidelsen vil by på intense nærkamper i fort, tunneler og korridorer under bakken, og ikke minst i skyttergraver, som den første verdenskrigen var mest kjent for. Utover dette foreligger det altså ikke så fryktelig mange detaljer. They Shall Not Pass kommer altså i mars, men datoen er ikke fastsatt ennå.

Vil du heller ha et skikkelig gammeldags skytespill? Da bør du sjekke ut Quake-lignende Dusk »

Siste fra forsiden