Slik blir det å drepe nazister i Wolfenstein II: The New Colossus

Ny video viser oss våpen, fiender og mer.

Oppfølgeren til Wolfenstein: The New Order ble som kjent kunngjort på årets E3-messe etter en del rykter og spekulasjoner. Nå nærmer lanseringen seg, og i den forbindelse har vi fått servert en ny video vi kan studere i ventetiden.

Den nye videoen gir oss et par minutter med spilling fra Wolfenstein II: The New Colossus, og her kan vi skimte både noe av våpenarsenalet og fiendegalleriet, samt det hektiske tempoet i kampene. Klippet ser du øverst.

Wolfenstein II er satt til USA på 1960-tallet, der nazistene fortsatt har makten. I rollen som BJ Blazkowicz, også kjent som «Terror-Billy», må spillere lede den amerikanske motstandsbevegelsen og lage så mye trøbbel for Nazi-riket som overhodet mulig.

Ligner mye på forgjengeren

Til hjelp loves vi et rikt og kreativt utvalg våpen og ulike egenskaper, som kommer godt med for å meie ned det som er av nazi-soldater, cyborger og såkalte «über soldiers».

Bethesda

Vi har allerede tatt en titt på spillet opptil flere ganger, og har hittil konkludert med at vi har et glimrende skytespill i vente, selv om de helt store nyhetene ikke er å spore siden sist.

– Mye er likt som i forgjengeren. De store endringer så vi ikke mye til; her har det handlet mest om å perfeksjonere et allerede glimrende skytespill. Historien og menneskeskjebnene man stilles ansikt til ansikt med underveis er akkurat så hjerteskjærende som man kunne forventet, men det er ikke mye som tyder på at MachineGames har forsøkt å skape dypere figurer denne gangen, skrev vår utsendte i en sniktitt i juli.

Wolfenstein II: The New Colossus lanseres til PC, Xbox og PlayStation 4 den 27. oktober. Nylig kunngjorde Nintendo at spillet også kommer til Switch en gang neste år, men uten å gi en konkret dato.

Det blir også mulighet til å kverke nazister i det nye Call of Duty-spillet: Sjekk den nye enspillertraileren fra Call of Duty: WWII »

Siste fra forsiden