Slik blir enspiller­kampanjen i Call of Duty: WWII

Ny trailer gir oss et glimt av historien.

Call of Duty: WWII nærmer seg med stormskritt, og nå har Activision bestemt seg for å pirre nysgjerrigheten til de som ikke bare er interessert i å bryne seg på flerspillerdelen. En ny trailer gir oss nemlig et innblikk i hva som venter oss i enspillerkampanjen.

Traileren, som du kan se øverst i artikkelen, serverer oss to og et halv minutt med sammenklipte og dramatiske historiebiter, men er dessverre kun av filmatisk art.

Blodig ilddåp

Activision

Ifølge teksten som følger med traileren handler enspillerdelen om en ung, menig soldat ved navn Ronald Daniels som får sin ilddåp under den dramatiske landingen på strendene i Normandie på D-Dagen.

Etter at man har kommet seg gjennom denne prøvelsen skal man kjempe seg gjennom Europa og oppleve mange av de historiske kampene fra den annen verdenskrig etter hvert som man beveger seg mot Tyskland.

Call of Duty: WWII kommer til Windows, PlayStation 4 og Xbox One den 3. november i år. Mange har allerede hatt anledning til å teste spillet i en lukket betaversjon på konsoll, og nylig ble det også klart at PC-spillerne får en beta via Steam fra 29. september til 2. oktober.

Vi har allerede prøvd spillet, og selv om sniktitten vår ga et betinget positivt inntrykk på grunn av noe laber originalitet gjenstår det å se hvordan vi vil bedømme det endelige spillet i den fullstendige anmeldelsen.

I mellomtiden kan du sjekke ut vår anmeldelse av Destiny 2 »

Siste fra forsiden