Slik blir Call of Duty WWII-betaen

Seldgehammer har avslørt detaljer for skytespillets lukkede testfase.

Sledgehammer Games har omsider sluppet de første detaljene for Call of Duty WWIIs lukkede flerspillerbeta. Testfasen sparkes i gang på PlayStation 4 fra 25. til 28 august, før en ny runde avholdes på PlayStation 4 og Xbox One fra 1. til 4. september.

Betatilgang er begrenset til spillere som forhåndsbestiller Call of Duty WWII, digitalt eller fysisk, for PlayStation 4 eller Xbox One. Utvikleren har foreløpig ikke sagt noe om en eventuell PC-beta.

Call of Duty WWII begynner flerspillertesting i august..
Activision

Krig og divisjoner

I løpet av testperioden får deltakere prøve minst tre forskjellige brett – Pointe Du Hoc, Ardennes og Gibraltar – og klassiske moduser som «Team Deathmatch», «Domination» og «Hardpoint».

I tillegg får spillere en sniktitt på den nye «War»-modusen, som vår skribent likte svært godt da vi prøvde spillet tidligere i år. Testen inkluderer kun ett War-scenario – kalt Operation Breakout – der de allierte og aksemaktene kjemper for kontroll over den krigsherjede landsbyen St. Lo i Frankrike.

Det nye klassesystemet «Divisions» kan også testes for første gang i løpet av betaen. Spillere kan velge mellom Infantry, Expeditionary, Airborne, Armored eller Mountain Division, som hver byr på begrensede muligheter for å låse opp nye våpen, egenskaper og utstyr. Utvikleren påpeker at man ikke er låst til en bestemt divisjon, og oppfordrer betadeltakere til å prøve litt av alt.

Sledgehammer lover også å legge til flere elementer utover i betaen, men for å unngå skuffelse kunngjorde teamet et par ting vi definitivt ikke får se. Dette inkluderer blant annet «Headquarters» – spillets sosiale tilholdssted – «Loot»-kister, rangerte kamper og andre funksjoner knyttet til e-sport.

Call of Duty WWII kommer til PC, PlayStation 4 og Xbox One den 3. november i år.

De vandøde dukker også opp Call of Duty WWII.
Se traileren for spillets «Nazi Zombie»-modus »

Siste fra forsiden