Ny Call of Duty: WWII-oppdatering overhaler flerspillerdelen

Activision har også sluppet en innholdspakke med nye brett og moduser for PlayStation 4-spillere.

Tirsdag rullet Activision ut en omfattende oppdatering til Call of Duty: WWII, med store endringer til skytespillets flerspillerdel. Oppdateringen er gratis for alle, og kan lastes ned nå for PC, PlayStation 4 og Xbox One.

Flerspillerdelen får seg en overhaling i Call of Duty: WWIIs nyeste oppdatering.
Activision

Målet med oppdateringen er ifølge Sledgehammer Games å balansere de ulike flerspillerklassene, eller Divisions, i Call of Duty: WWII. Utvikleren har tatt til seg alle tilbakemeldingene siden lanseringen i november i fjor, og med disse nye endringene håper Sledgehammer å tilby en bedre opplevelse for alle spillere.

I videoen over går Greg Reisdorf, sjefsdesigner for flerspilldelen, gjennom noen av oppdateringens mange nyheter. Blant annet kan samtlige klasser nå bære minst én utstyrsvariant fra både Lethal- og Tactical-kategoriene, og alle har fått muligheten til å spurte så ofte og så mye de vil – på bekostning av litt redusert hastighet.

utviklerens nettsider kan du lese mer om alle endringene som er introdusert.

Nye brett og flere moduser

Lær mer om det nye Egypt-brettet. (Video: Activision)

Ved siden av gratisoppdateringen lanserte Activision også spillets nyeste innholdspakke for PlayStation 4, kalt The War Machine. Pakken byr på tre nye flerspillerbrett – Egypt, Dunkirk og V2 – samt en ny War-modus og en utvidelse til til zombiemodusen.

War-modusen Operation Husky sender spillere til Sicilia, der man må sanke etterretningsdokumenter og sende dem tilbake til de alliertes hovedkvarter. Deretter går turen opp i lufta, for å rydde vei for bombefly. Zombiemodusens utvidelse – The Shadowed Throne – følger Marie, Drostan, Olivia og Jeffersons inn til hjertet av Berlin, der deres kamp mot nazistenes vandøde hær fortsetter.

Call of Duty: WWII - The War Machine er foreløpig kun tilgjengelig nå for PlayStation 4, men kommer også til Xbox One og PC om en måneds tid. Pakken følger med i spillets sesongpass, men kan også kjøpes separat fra PlayStation-butikken.

Vår anmelder var ikke videre fornøyd med Call of Duty: WWII.
Les anmeldelsen her »

Siste fra forsiden