Call of Duty: WWII

Call of Duty: WWII er gratis for PlayStation Plus-abonnenter

Sony tidlig ute med tilbudene for juni.

Activision

Sony har dratt i gang PlayStation Plus-tilbudene for juni et par dager tidligere enn vanlig. Allerede nå kan abonnenter sikre seg neste måneds første gratisspill, som er Call of Duty: WWII.

Alt du må gjøre for å plukke opp et eksemplar er å lete frem Call of Duty: WWII i PlayStation-butikken – enten ved å søke på spillet eller navigere til PlayStation Plus-fanen. Etterpå kan du spille så mye du vil, så lenge PlayStation Plus-abonnementet ditt er aktivt.

Tilbake til røttene

Call of Duty: WWII ble opprinnelig lansert i 2017. Som navnet tilsier tok spillet den populære serien tilbake til sine røtter, med kamper og historier basert på andre verdenskrig. Nettopp historien ble tatt godt imot av vår anmelder, mens problemer knyttet til flerspillerdelen trakk opplevelsen kraftig ned.

Call of Duty: WWII vendte tilbake til andre verdenskrig etter flere moderne og fremtidsrettede innslag.
Activision

– Den årlige resirkuleringen kommer med lite nytt, kutter ned på det som gjorde de beste spillene så gode, og bærer klare preg av å ha blitt sluppet for tidlig. Det er ærlig talt et vesentlig bedre valg å kjøpe et av de andre Call of Duty-spillene satt til andre verdenskrig om man ikke har prøvd serien før, skrev Mikkjell Lønning.

Som PlayStation-teamet forklarer er Call of Duty: WWII bare det første av flere tilbudsspill for juni, og hvilke andre som kommer skal avsløres senere denne uken. De som ikke har plukket opp Plus-spillene for mai måned – Cities: Skylines og Farming Simulator 19 – har enda noen dager på å gjøre det.

Call of Duty-serien gjør det fortsatt knallsterkt.
Activision melder om kjemperesultater for Modern Warfare og Warzone »

Siste fra forsiden