Slik blir enspillerkampanjen i Titanfall 2

Sjefskamper, puslespill og utforskning beskrives i ny video fra Respawn.

Det er nok flerspillerdelen av Titanfall 2 som har fått desidert mest oppmerksomhet, men det har kjent helt siden februar i år at spillet også får en enspillerkampanje. Nå har utvikleren Respawn valgt å dele litt mer informasjon om nettopp denne.

I en ny video viser utvikleren frem en del av enspillerdelen samtidig som de forklarer hva som har vært «visjonen» bak denne delen av spillet. Videoen kan du se øverst i artikkelen.

Stor variasjon og puslespill

Ifølge Respawn skal enspillerkampanjen legge stor vekt på variasjon, og vil by både på store slagscener og rolige seksjoner hvor man simpelthen utforsker og tar seg frem gjennom mange ulike typer områder.

Det finnes mange forskjellige områder å utforske i enspillerdelen.
Respawn

Idéen er også at den skal by på en del av den samme opplevelsen som flerspillerdelen, på den måten at man blant annet kan velge mellom ulike titaner underveis. Ikke minst skal enspillerdelen inneholde små puslespill som krever at man faktisk må bruke hodet litt for å komme videre.

Videre kan Respawn opplyse om at kampanjen byr på ekstra sterke fiender underveis, altså sjefer, hvorav en del vil ha «eksotiske» personligheter, hva nå det enn betyr i praksis. Titanfall 2 lanseres til PlayStation 4, Windows og Xbox One 28. oktober, 2016.

Vi har allerede testet flerspillerdelen av Titanfall 2: Det var en frenetisk og tilfredsstillende opplevelse »

Siste fra forsiden