E3 2019 på Gamer.no

Slik følger du E3 2019 på Gamer.no

Vi prøver et par nye ting, men det meste er som før.

Skjermbilde Gamer.no

I år som i fjor setter vi i Gamer.no alle kluter til under E3-messen. De nærmeste dagene kan du forvente et vell av innhold på nettsiden, med nyhetsoppdateringer, sniktitter, intervju og konferanser. Her får du en full oversikt over hva som er på planen.

En egen E3-seksjon

For å få med deg absolutt alt vi skriver om E3 2019 bør du først som sist merke deg vår E3-seksjon. Alle artikler, samt en rekke notiser dukker opp her.

Du finner seksjonen lett fra forsiden ved å klikke på følgende steder:

Inne på E3-seksjonen lemper vi også inn en egen konferansefjøl. Denne gir deg oversikt over når alle de store presentasjonene fra EA, Microsoft, Bethesda, PC Gaming Show, Ubisoft og Nintendo begynner, med klokkeslett og dag. Du vil også kunne klikke deg inn på konferansene for å se dem ved å trykke på logoene om lag 30 minutter før de begynner, eller i opptak etterpå.

Slik ser E3-seksjonen ut:

Ny side for kjappe oppdateringer

De siste årene har pumpet ut så mye stoff at enkelte saker forsvinner i mengden. Derfor skal vi i år prøve å gjøre det hele mer oversiktlig ved å skille ut noe av stoffet som notiser i en egen side.

Som du ser i bildet over dukker disse kjappe oppdateringene opp øverst til høyre i E3-seksjonen. Du vil også finne denne boksen på Gamer.no-forsiden.

Notis-siden oppdateres i sanntid etter hvert som det kommer nytt stoff. Du kan også se en Twitter-feed av alt som publiseres på Gamer.no her inne.

To skribenter på messegulvet

Tradisjon tro har vi sendt to skribenter over til hamburgerland for å bivåne det som skjer i Los Angeles de nærmeste dagene. Andreas Bjørnbekk og Jonas Magerøy komemr til å flakse mellom avtaler og konferanser, spille de heteste spillene og slå av en prat med snakksalige utviklere. Forvent sniktitter av de største – og noen av de mindre – spillene som vises under messa. Jonas har også lovt at han skal lempe ut biler og video på vår Instagram-konto (@gamer.no) fortløpende, så følg gjerne den.

Siste fra forsiden