Podkast

Rad Crew – Sesong 9, episode 1

Slik gikk det da Rad Crew skulle finne 2014s fem beste spill

Podkast-gjengen begrunner hvert eneste valg.

Vi kan røpe at Middle-earth: Shadow of Mordor er med i disukusjoen.
Warner Bros.

Rad Crew er tilbake med den første podcast-episoden i 2015. Vi begynner med en helt ny sesong av spillunderholdning og det vanlige tullet dere forventer fra oss, men først er det på tide å kåre de fem beste spillene i 2014. I denne episoden dokumenterer vi hele prosessen vi gikk gjennom i redaksjonen for å koke ned ei lang liste av gode spill til fem som vi syns var de aller, aller beste.

For å høre lydfilen direkte må du ha Adobe Flash installert og javascript aktivt. Du kan imidlertid laste ned og spille av filen i MP3-format herfra: Last ned lydfilene i stedet.

Det var over to timer med blod, svette og tårer men vi klarte det! Alle måtte ofre favoritter, det var mye gråt og mye latter men til sist stod fem spill igjen.

  • 00:00 – Vi finner de fem beste spillene
  • 1:40:43 – Vi rangerer de fem beste spillene, og lytterne deler sine favoritter

Hele listen kan du se på Rad Crew nå »

Gått glipp av tidligere episoder?

Hver episode av Rad Crew kommer på torsdager og produseres i samarbeid med redaksjonen i Gamer.no. Det betyr blant annet at våre anmeldere og skribenter fra tid til annen vil dukke opp i programmet for å snakke om ferske spillopplevelser, trender eller hva vi gleder oss til. Du kan bli bedre kjent med gjengen bak Rad Crew på deres Facebook-side.

Her er de tre forrige episodene av Rad Crew:

Rad Crew, 18. desember
Rad Crew, 11. desember

Rad Crew, 4. desember

Hver episode er tilgjengelig gjennom iTunes-strømmen og RSS-strømmen til Rad Crew, og du kan laste den ned som MP3-fil her.

Siste fra forsiden