Slik hedres «loot cave»-oppstyret i Destiny

Bungie har lagt inn en referanse til den nå avdøde hula.

Destiny.
Activision

Husker du da du kunne utnytte «loot cave» til å skaffe deg en monsterhaug av gjenstander og erfaringspoeng i Destiny? Det gjør utvikler Bungie også, som du kan se i videoen nederst i artikkelen.

En million dødsfall!

Som brukerne på nettforaet Reddit har funnet ut har de lagt inn en liten hyllest til hulen i spillet. Etter å ha oppdatert spillet med den nyeste patchen kan du valse bort til hula for en overraskelse. I hula ligger det en haug av brente lik, og dersom du stikker en kjepp i haugen kan du høre et kort lydklipp som sier «A million deaths are not enough for Master Rahool!»

Stillbilde fra filmen nederst i artikkelen.

Den nå forevigede hula var et område der spillere kunne utnytte en svakhet i Destinys design til å skyte fiender ad nauseum på grunn av at det alltid spawnet nye. Slik kunne man lett stige i nivå, og også sanke inn en god del loot samtidig.

Da Bungie først endret hula for å bøte på utnyttelsen, var det også med et smil om munnen. I oppdateringen skrev de «The Hive of the holy Treasure Cave have realised the futility of their endless assault on Skywatch and have retired to lick their wounds and plan their next attack.»

Høstens storspill?

Selv om Destiny fortsetter å produsere en rekke spillertall og salgsnummer som vi kan skrive om i nyhetssaker her på Gamer.no, er det ikke til å stikke under stol at spillet ikke bare har blitt møtt med «high five»-klask. Pressen var rimelig delt på spillet, og selv om få direkte slaktet spillet var det mange som hadde noe å utsette på spillet.

Vår egen anmelder la lite mellom da han klistret 6/10 på spillet i september.

Den flate og hule historien klarer ikke skape en engasjert spiller. Årsaken for å spille blir da selve mekanikkene, samt jakten på nytt utstyr og høyere nivå. Og når gameplayet ramler inn i en veldig uheldig slags rytme, satt i en hul og sjelløs verden, står det en god flerspillermodus igjen, skrev han den gang.

Det er fremdeles en hel hurv spillere som koser seg med spillet.
Rundt 3,2 millioner spillere er innom Destiny hver dag »

Loot cave-hyllesten.


Siste fra forsiden