Telenorligaen

Slik melder du deg på høstsesongen av Telenorligaen

Både nye og gamle spillere må melde seg på for å være med.

DETTE ER TELENORLIGAEN:

Vis mer

Norsk seriespill i Counter-Strike, League of Legends, Hearthstone og Overwatch, med 400 000 kroner i rene pengepremier i 2016.

Toppdivisjonen i hvert spill består av de åtte beste i landet.

Regjerende seriemestre i de ulike spillene:

Counter-Strike:Demise

League of Legends:nDurance

Hearthstone:Damir «Explozive» Nesimi

Hearthstone Team League:Adversity

StarCraft: Eirik «Evire» Stensbøl

StarCraft Team League: Team Kjeks

Mot slutten av august begynner høstsesongen av Telenorligaen, men før kampene kan gå av stabelen må lag og spillere melde seg på de fire spillene.

Både nye lag/spillere, og de som deltok i vårsesongen, må melde seg på for å bekrefte at de skal være med i den kommende sesongen. Dette gjelder i alle spill og i alle divisjoner. Påmeldingsfristen utløper 23. august.

I Overwatch må alle i tillegg gjennom en kvalifiseringsturnering for å få plassert lag i divisjoner. Påmeldingsfristen til kvalifiseringsturneringen løper ut 13. august. Alle lag må være påmeldt både ligaen og kvalifiseringsturneringen.

I Hearthstone er det også én ledig plass i Team League-ligaen til høsten, siden et lag fra vårsesongen ikke er med videre. Derfor holdes det en turnering om den siste plassen. Her er påmeldingsfristen 20. august.

All påmelding skjer her:

Den største endringen i høst er beslutningen om å bytte ut StarCraft II med Overwatch grunnet dalende interesse for det ikoniske strategispillet. Overwatch har fått mye oppmerksomhet siden lanseringen i mai, og Telenorligaen oppgir den store veksten og populariteten som de største årsakene til at Overwatch er valgt inn.

Norges største liga

Telenorligaen er Norges største seriespill i dataspill, med ligaer i Counter-Strike: Global Offensive, League of Legends, Hearthstone og Overwatch. I vårsesongen slo Telenorligaen en ny rekord for antall deltakere – over 5000 spillere spilte i de forskjellige ligaene og divisjonene.

Oslo Lions under sluttspillet på SpillExpo 2015.
Telenorligaen

– Vi ser frem til en ny, morsom og spennende sesong, enten det handler om vennelaget i 6. divisjon, de som kjemper om opprykk til 1. divisjon eller topplagene og spillerne som konkurrerer om pengepremiene i øverste divisjonen, sier Telenorliga-leder Tor-Steinar Nastad Tangedal i en pressemelding.

Ligaen runder av i et sluttspill senere på høsten, og sluttspillet i League of Legends og Counter-Strike: Global Offensive tar sted foran publikum på SpillExpo 12. og 13. november.

Søker du spillere for å danne et lag? Prøv vårt Spillermarked »

Les også
Anmeldelse: Overwatch

Nyttige lenker for nye og eksisterende deltakere:

Siste fra forsiden