Slik ser det ut når man spiller sammen i No Man's Sky

Ny trailer viser fram den kommende flerspillermodusen og mye mer.

Tidligere i år ble det klart at man endelig skulle få lov til å spille sammen med andre i No Man's Sky, og nå har utvikler Hello Games tatt bladet fra munnen og vist fram nøyaktig hvordan dette fungerer i aksjon.

I spillets nyeste trailer, som slippes i anledning den nært forestående Next-oppdatering, får vi blant annet se hvordan man kan utforske, sanke ressurser, fly og bygge baser sammen med en gruppe spillere.

Dette var en funksjon som utviklerne hintet kraftig til flere ganger i forkant av spillets lansering, men det er altså først nå man får en ordentlig flerspillermodus.

Forbedringer over og under vann

Next introduserer også undervannsbaser.
Skjermbilde fra YouTube

Videre kan man også snuble over fremmede spillere, slik at man må velge om man skal angripe, samarbeide med eller la vedkommende være i fred.

Man kan også velge hvilken synsvinkel man vil benytte seg av, enten man foretrekker første- eller tredjeperson.

Oppdateringen vil også by på en rekke andre oppgraderinger, slik som muligheten for å bygge baser under vann og kontrollere en hel flåte med skip, samt en rekke visuelle forbedringer som vil gjøre de prosedyrisk genererte planetene man besøker litt mer appetittlige.

Denne flerspillerutgaven ser langt mer involvert ut enn den vi fikk i fjor.
Skjermbilde fra YouTube

Stadige nyheter

Next er den nyeste i en lang rekke oppdateringer som har jobbet for å gjøre No Man's Sky til et mer engasjerende spill enn det det var da det ble lansert.

Så sent som i fjor dukket det for eksempel opp en håndfull utvidelser, hvorav én introduserte permadød, biler og bedre grafikk, mens en annen bød på mer historieinnhold og en svært mild versjon av flerspillermodusen som dukker opp i Next.

Den gang kunne man så vidt interagere med spillere man tilfeldigvis befant seg i nærheten av, mens man nå visstnok skal kunne slå seg sammen med andre spillere på godt, gammeldags vis.

Next lanseres den 24. juli og blir da gratis for alle som eier spillet på PC og PlayStation 4. Den samme dagen dukker det også opp en Xbox One-versjon, og også her vil den nye oppdateringen følge med gratis.

Les også
Anmeldelse: No Man's Sky

Her er mer detaljer om Xbox One-utgaven av No Man's Sky »

Siste fra forsiden