Steam Deck - The Witcher 3

Slik ser The Witcher 3 ut på Steam Deck

Valve har også sluppet en kikk på innmaten til sin kommende maskin.

CD Projekt RED

Den håndholdte spillmaskinen Steam Deck – Valves svar på en Nintendo Switch – lar deg spille en haug med PC-spill på farten. Blant de mange titlene som blir tilgjengelige er The Witcher 3, og denne uken viste CD Projekt RED frem hvordan spillet kjører på maskinen.

Via den offisielle Twitter-kontoen til The Witcher delte utvikleren tre korte snutter med spilling. Den første viser Geralt ri på Roach gjennom en by, klipp nummer to byr på kamp mot en golem, mens den tredje videoen viser Geralt på oppdagelsesferd.

Artikkelen fortsetter under Twitter-videoen.

Gitt kameravinkelen og den elendige videokvaliteten på Twitter er det ikke godt å si noe om hva slags oppløsning spillet kjører i. Bildefrekvensen ser imidlertid ut til å holde seg stabil, både i kamp og i en travel bysetting.

– Du bør ikke åpne den

Sånn ser en Steam Deck ut på innsiden. (Video: Valve)

I andre Steam Deck-nyheter har Valve avslørt hva som skjuler seg inne i maskinen. I videoen – som du kan se til høyre – åpnes maskinen opp for å vise innmaten og hvordan man bytter ut for eksempel analogspakene.

Valve påpeker imidlertid at dette er noe man overhodet ikke bør gjøre, i hvert fall om man ikke vet hva man driver med.

– Selv om dette er din PC og du har all rett til å åpne den og gjøre hva du vil, anbefaler vi i Valve at du aldri åpner den. Steam Deck er designet som et veldig kompakt system, og delene er valgt med omhu for dette produktet og for måten det er satt sammen. Så delene er ikke egentlig designet for å byttes ut av forbrukere.

Steam Deck skal etter planen begynne å sendes ut til kunder en gang i desember. Når eller hvorvidt den blir tilgjengelig her i Norge vet vi imidlertid ikke enda, men trolig må man regne med en prislapp på rundt 4000 kroner for den rimeligste modellen.

Ryktene går fortsatt om en Switch med 4K-støtte.
Flere utviklere skal ha fått verktøy for å lage 4K-spill til Nintendo-konsollen »

Siste fra forsiden