The Witcher 3 - PlayStation 5 Xbox Series X/S

Ny trailer viser frem The Witcher 3-oppussingen på PC og nye konsoller

Lokker med visuelle og ytelsesbaserte forbedringer, samt nye funksjoner.

Tidligere i november bekreftet CD Projekt RED at The Witcher 3-oppdateringen for PlayStation 5, Xbox Series X og PC vil slippes gratis den 14. desember. Nå har utvikleren vist frem hvilke forbedringer spillere kan forvente.

Se mer fra The Witcher 3-oppdateringen for PC og nye konsoller.

I en flunkende ny trailer – som du kan se øverst i artikkelen – lover CD Projekt blant annet 4K-oppløsning til både figurer og andre modeller. En egen modus med 60 bilder i sekundet kommer til konsoll, mens på PC blir det strålesporingsfunksjoner og DLSS-støtte.

Ved siden av de visuelle oppgraderingene byr oppdateringen på en rekke justeringsmuligheter til spillopplevelsen og brukergrensenittet. En ny kameravinkel kommer til, kartet får flere filtreringsmuligheter og i kamp blir det enklere å bruke Geralts ulike egenskaper. Spilling på tvers av plattformer blir nå mulig, på PC, PlayStation og Xbox.

Med på lasset kommer også helt nytt innhold inspirert av The Witcher-serien på Netflix. Dette inkluderer nye rustninger og våpen, og et eget oppdrag som lar deg låse opp nyvinningene.

Spilloppdateringen slår ellers et slag for tilgjengelighet. Her kan man endre størrelse på undertekst og sette spillet på pause i løpet av filmsekvenser. CD Projekt har også lovet at enkelte av disse funksjonene også kommer til versjonene på PlayStation 4, Xbox One og Nintendo Switch, men akkurat hvordan dette blir er foreløpig uklart.

For øyeblikket jobber CD Projekt RED med flere The Witcher-prosjekter: Et av prosjektene er en «remake» av det første spillet i serien. I tillegg har selskapet begynt arbeidet på en ny trilogi.

Siste fra forsiden