Slippdatoene fra TGS er klare

Hvor lenge må du vente?

På Tokyo Game Show har nå en rekke store spillnavn fått slippdatoer. Følgende spill som kommer ut til høsten, vinteren og våren har nå blitt annonsert på TGS:

Splinter Cell Conviction:

Sam Fisher bryter løs til våren, og er mer action-fylt enn noen gang. Den etterlengtede oppfølgeren til en av tidenes mest populære spillserier slippes 23. februar (se video nederst).

Gran Turismo 5:

31. mars er det nok engang tid til å sette seg bak rattet, denne gangen med både online-muligheter og skademodellering. Dette er riktignok slippdatoen til den japanske utgaven, men de amerikanske og europeiske datoene ventes snart.

New Super Mario Bros (Wii):

Oppfølgeren til New Super Mario Bros til DS ser dagens lys 20. november. New Super Mario Bros til Wii blir det første Mario spillet med flerspillermodus i vanlige nivåer siden det aller første Mario Bros-spillet.

Littlebigplanet (PSP):

En PSP-utgave av storspillet Littlebigplanet (PS3) skal nå være godt underveis. Sjarmørspillet er å ventes i desember, en nærmere dato er enda ikke kjent.

Assassin's Creed II:

PC-spillere blir igjen dolket i ryggen når Ubisoft annonserer at PC-versjonen av spillet har blitt utsatt til første kvartal 2010. Ifølge Ubisoft selv velger de å utsette for å fjerne feil og optimalisere spillet. Det spekuleres allikevel i om dette er nok et anti-pirattiltak som skal få kjøpere til å investere i konsollversjonen av spillet. Assassin's Creed II til Xbox 360 og Playstation 3 er å finne i butikkene 20. november.

Spillverket gir deg selvfølgelig oppdatering fra Tokyo Game Show fortløpende.

(Kilde: Edge)

Siste fra forsiden