CS:GO SLY Snax

«SLY» plukkes opp av polsk legende

Janusz «Snax» Pogorzelski skal bygge nytt lag - med seg har han funnet plass til norske Steffen «SLY» Amundsen.

Steffen «SLY» Amundsen under finalen i Telialigaen 2023.
Patrick Hanson/Good Game

Fra en dramatisk vår i 777 til nytt internasjonalt lag. Steffen «SLY» Amundsen er nyeste spiller i Let Us Cook hvor den tidligere superstjernen fra Virtus.Pro, Janusz «Snax» Pogorzelski har sitt hjem.

LES OGSÅ: Norge ute etter hårfint tap mot Danmark

Første ut fra ex-777

Let Us Cook

Vis mer

bg Deyvid «h4rn» Benchev
no Steffen «SLY» Amundsen
pl Janusz «Snax» Pogorzelski
ro Raul «Blytz» Gligor
ro Alexandru «s0und» Stefan

Ikke overraskende er det Amundsen som ble plukket ut først fra den regjerende mesteren av Telialigaen. Spillerne i 777 fikk som kjent tidligere i år ikke fornyet fulltidskontrakt hos den norske organisasjonen og sluttspillet ble dermed den siste opptredenen i de grønne trøyene.

Det så tidlig ut som laget ville fortsette under navnet ex-777, men hva som skjer når lagets skarpeste talent er ute av laget er ukjent.

LES OGSÅ: Apeks vinner Elisa Invitational Spring

Får følge fra Bulgaria

Utenom «Snax» befinner Raul «Blytz» Gligor og Alexandru «s0und» Stefan fra Romania seg i lagoppstillingen. Amundsen og Deyvid «h4rn» Benchev fra Bulgaria vil fylle ut de to siste plassene.

Let Us Cook deltok nylig i ESL Challenger League, men falt ut i andre runde etter tap Sangal. Apeks gikk hele veien til topps i samme turnering og kvalifiserte seg til den attende sesongen av ESL Pro League hvor verdens beste lag deltar.

På lag med en legende

Det er ingen hvem som helst Amundsen skal lære av i Let us cook. Polske Pogorzelski har en lang karriere i CS:GO og var en del av legendariske Virtus.pro som vant EMS One Katowice, den andre majoren i CS:GO-historien. I løpet av fire år under Virtus-pro-taggen vant han 12 av sine tretten trofeer og var blant HLTV.org sin spiller-rangering topp fem, tre år på rad.

Den polske 29-åringen skal nå bygge nytt lag fra bunnen av, og tiden vil vise hvordan laget som foreløpig har en verdensrangering som nummer 86 i verden - vil fungere med den nye lagoppstillingen.

Dermed har Norge fem kjente profiler i den internasjonale scenen. Håvard «rain» Nygaard i FaZe, Joakim «jkaem» Myrbostad fra Apeks, Håkon «hallzerk» Fjærli fra Complexity, tidligere Apeks Rebels-spiller Tobias «shyyne» Sæther fra Coalesce og nå også Steffen «SLY» Amundsen i Let us cook.

Siste fra forsiden