Smakebit av Heavy Rain sluppet tidlig

Har du en detektiv i magen kan du spore deg fram til en tidlig Heavy Rain-demo.

Om du bare såvidt har fulgt med i spillpressen det forrige tiåret, har du utvilsomt hørt om Heavy Rain. Som spirituell oppfølger til det kritikerroste Fahrenheit, lover Heavy Rain å videreføre den svært spennende og utradisjonelle tolkningen av spillmediumet. Spillet er nemlig ikke en førstepersonsskyter eller et rollespill, men derimot en interaktiv film. Eller i hvert fall blant det nærmeste vi kommer per dags dato.

Forventningene til det Playstation 3-eksklusive spillet er store, men det er også noen som stiller seg svært skeptisk til det utradisjonelle spillet. Sony på sin side er derimot knallsikker på at Heavy Rain vil levere, og annonserte derfor en tilsynelatende fyldig demo for ikke mange dagene siden. Demoen vil slippes på PSN den 11. februar, men om du er ekstra heldig kan du få prøve det kommende eventyret før den tid:

På spillets hjemmeside kan man nemlig spille et lite flashspill kalt Precinct 52. Her trer du inn i rollen som etterforsker, hvor målet er å finne totalt fire bevisgjenstander. Nylig ble det oppdaget at om man leverer inn bevisene "Short Cigarette, the Origami bird, The coffee shop C (diner) og item 117h tyre tracks" vil spillet belønne deg med en promokode. Koden kan til manges store glede brukes til å laste ned en demo av Heavy Rain allerede nå.

Demoen lar deg spille gjennom to av spillets kapitler, hvor du spiller henholdsvis FBI-agenten Norman Jayden og privatdetektiven Scott Shelby. Begge på jakt etter spillets antagonist, Origami-morderen.

(Kilde: CVG.com)

Siste fra forsiden