Small Arms lanseres i morgen

Det etterlengtede Xbox Live Arcade-spillet Small Arms vil komme i salg i morgen tidlig.

Gastronaut Studios og Microsoft har kunngjort at det flerspillerbaserte actionspillet Small Arms lanseres over Xbox Live Arcade tidlig onsdag morgen. Spillet koster 800 Microsoft-poeng, og er det første originale Xbox Live Arcade-spillet siden Totemball.

Small Arms er et actionspill hvor opp til fire spillere kan kjempe mot hverandre på en serie dynamiske og detaljerte spillbrett. Spillerne kan velge mellom en haug av ulike figurer, som en snikmordergris, en mutert pipefeiekost og en kyborgkatt, og ta disse ut på åtte todimensjonale spillområder for å skape trøbbel for motstanderne.

Spillområdene er formet som plattformspillbrett, men her er det action hele veien. Hver av spillets tolv figurer har et unikt våpen, som kan roteres 360 grader slik at ingen kan føle seg trygge, enten de står bak, foran eller over deg. Selv om brettene er bygd opp i to dimensjoner, er den fargerike grafikken i 3D.

Small Arms kan spilles både over Live og lokalt, og inkluderer 12 "achievement"-poeng (inkludert en som kalles "Six Degrees of Small Arms", som kun kan fåes ved å spille mot en spiller som allerede har den, noe det for øyeblikket kun er spillets utviklere som kan skryte av). Vi kan også forvente nedlastbart innhold etter lansering.

Siste fra forsiden