Anmeldelse

Smash Court Tennis Pro

Endelig kan alle tennis-entusiaster med PlayStation 2 spille tennis i sin egen stue. Smash Court Tennis Pro Tournament er det første tennisspillet som Namco har produsert. Uheldigvis merkes det litt i spillet. Ved flere anledninger oppdager man mangler som kunne vært unngått. Hovedsakelig er Segas Virtua Tennis den største konkurrenten. Uansett har Smash Court Tennis Pro Tournament et godt potensiale til etterfølgere.

Side 1
Side 2
Side 3

Hovedattraksjonen i spillet er en modus som heter "Pro Tournament". Der skal du prøve å vinne turneringer som "Australian Open", "Wimbledon", "World Open" og "US Open". Det er bra at du kan delta i slike virkelige turneringer, og banene er også tatt i fra virkeligheten. Hver turnering har sitt eget spesielle underlag, så ballspretten og hastigheten varierer. I "Pro Tournament" skal du føre en personlighet gjennom alle turneringene. Det hele går ut på å bli mester og vinne det som kan vinnes. Det blir gitt poeng for hver kamp du vinner og det er også med en utfordring i hver kamp.

Det kan være noe så enkelt som å vinne kampen innen 3 minutter. Greier du disse utfordringene samtidig som du vinner kampen, blir du belønnet med en god del ekstra-poeng. Disse kan du bruke til å kjøpe alt fra drakter, tips til kameravinkler. Hver turnering har 5 runder, så det kan bli mange og vanskeligere utfordringer etterhvert. Morsomt og tidkrevende i og for seg, men jeg fikk ikke særlig nytte av dette. Det hele virket lite gjennomtenkt og verken fenget min interresse eller hjalp meg noe i spillet.

Et irritasjonsmoment var at det ikke kom bakgrunnsmusikk på denne modusen. Dette er veldig merkelig, da alle de andre modusene har bakgrunnsmusikk. Dersom det skulle være for at spilleren skal kunne konsentrere seg mer, fungerte ikke det. Dette ble altfor stille. Selv med bra effekter som stønn når spillerne treffer ballen, publikum-jubel og nervepirrende ristelser i kontrollen på match-point, ble det hele litt for tamt. Jeg lurte en stund på om jeg hadde kommet borti en "mute" konfigurasjon et eller annet sted, men fant ikke noe indikasjoner på dette. Det hele endte med at jeg skrudde på radioen og de få fine effektene ble overdøvet.

Side 1
Side 2
Side 3

Siste fra forsiden