Snart blir Hitman enda vanskeligere

Får ny vanskelighetsgrad for de som virkelig vil bryne seg.

Square Enix

Den seneste, kritikerroste Hitman-tittelen er på mange måter allerede ganske utfordrende, men snart får fans av spillet anledning til å begi seg ut på en enda tøffere opplevelse. På spillets offisielle hjemmeside kunngjøres det nemlig at en ny og høyere vanskelighetsgrad er på vei.

Den nye vanskelighetsgraden har fått det talende navnet Professional og kommer i en oppdatering sammen med den fysiske lanseringen av hele den første sesongen den 31. januar.

Gøran Solbakken/Gamer.no

Ny adferd

Ifølge utvikleren skal Professional-nivået blant annet by på nye spillmekaniske elementer og annerledes adferd hos de ulike figurene i spillet, slik som vakter. Opplevelsen skal visstnok bli «helt ny» og vil gi spillet lengre levetid, bedyrer I/O Interactive.

For å låse opp den nye vanskelighetsgraden må spilleren ha nådd Mastery-nivå 20 for hvert område. De tidsbegrensede Elusive Target-oppdragene og Escalation-modusen vil for ordens skyld kun være tilgjengelig på standard vanskelighetsgrad, som bytter navn til normal etter oppdateringen.

Flere detaljer om den kommende januar-oppdateringen skal komme før lanseringen, og da vil vi kanskje få vite enda mer om hva Professional-nivået vil by på av ekstra utfordringer.

Agent 47 er i storslag i det seneste Hitman-spillet »

Siste fra forsiden