Snart er det ikke lenger mulig å kjøpe Forza Horizon

Bilspillet og alt nedlastbart innhold fjernes fra nettbutikker.

Forza Horizon
Microsoft

Med lanseringen av Forza Horizon 3 denne uken tar Microsoft og Turn 10 Studios fatt på det neste kapittelet til de populære bilspillene. Seriens nyeste innslag byr på nye biler, baner og utfordringer, men spillets ankomst markerer også slutten for en annen viktig del av Forza-historien.

Salg av Forza Horizon går mot slutten.
Microsoft

I en oppdatering på spillets nettsider annonserte Turn 10s Brian Ekberg at det opprinnelige Forza Horizon vil nå en såkalt «End of Life»-status den 20. oktober. Dette betyr at man etter den datoen ikke lenger vil kunne kjøpe spillet eller dets nedlastbare innhold.

Ekberg forklarer imidlertid at spillere som allerede eier Forza Horizon, eller kjøper det før 20. oktober, fortsatt vil ha muligheten til å laste det ned og spille det som vanlig.

Tut og kjør i Australia

I Forza Horizon 3 går turen til Australia, der man ifølge utvikleren får boltre seg i den største lekeplassen i et Forza Horizon-spill noensinne. Vår anmelder storkoste seg med spillet, men trakk blant annet frem dets restriktive og langsomme progresjon som et irritasjonsmoment:

– Forza Horizon 3 er et typisk Forza Horizon-spill, noe som er både bra og dårlig. Bra fordi man får det man forventer, med raske lettstyrlige biler og mye pent å se på langs veikanten – dårlig fordi det er veldig likt Forza Horizon 2, med få virkelige nyheter, skrev Espen Jansen.

Forza Horizon 3 kommer til Windows 10 og Xbox One den 27. september. Spillere som kjøpte spillets Ultimate Edition kunne imidlertid begynne å spille allerede den 23. september.

Har PC-en din det som trengs for å kjøre Forza Horizon 3?
Sjekk systemkravene for spillet her »

Siste fra forsiden