Snart får Xbox One muligheten til å spille av musikk mens man spiller

Etterlengtet funksjon er rundt hjørnet.

Audun Rodem, Gamer.no

Fra 2. august får Xbox One muligheten til å spille av musikk i bakgrunnen mens man spiller. Vi vet ennå ikke om den etterlengtede funksjonen kommer i form av streaming-støtte, eller fra musikk lagret på eksterne eller interne harddisker.

Teknisk sett har spillere hatt muligheten til å spille musikk mens de spiller, men det har ikke vært en smidig opplevelse. Man har måttet ha en musikkapplikasjon snappet til skjermen, noe som er langt fra optimalt.

Bakgrunnsmusikk er en fordelene hovedkonkurrent PlayStation 4 har hatt i en god stund nå. Sony lempet inn streamingstøtte for Spotify gjennom et partnerskap i fjor, og har også støtte for å spille av MP3-filer fra USB-enheter.

Xbox One har fått hyppige og omfattende oppdateringer siden den opprinnelige lanseringen i 2013. Blant annet har Microsoft brukt mye tid på å forbedre dashbordet med nye funksjoner og tilpasninger. Mens konsollen tidligere var mye mer basert på Kinect som inputmåte, har oppdateringer lagt til rette for snarveier på kontrolleren og et mer oversiktlig grensesnitt.

Microsoft tenker allerede fremover mot det neste.
Xbox lanserer Project Scorpio sent i 2017 »

Siste fra forsiden