Snart kan du få en forsmak på hva State of Decay 2 har å by på

Microsoft har annonsert en teknisk betatest for spillet.

Microsoft

Spillere som har lyst til å teste State of Decay 2 før det lanseres 22. mai, kan få sjansen nå. Microsoft inviterer nemlig til en lukket teknisk test av spillet, for å sjekke at alt fungerer som det skal før den store dagen.

I State of Decay 2 må spillere overleve i en zombiebefengt verden.
Microsoft

Utgiveren har foreløpig ikke bekreftet eksakte tidspunkter for testingen, men forteller at dørene vil åpnes snart. I mellomtiden kan de som ønsker å delta registrere seg via spillets nettsider. Microsoft påpeker imidlertid at det kun er begrenset med plasser, og mens PC-spillere fortsatt har sjansen til å bli med har toget gått for de på Xbox One.

Selve registreringsprosessen krever litt mer arbeid enn betatester flest, da Microsoft og utvikler Undead Labs vil vite mest mulig om deg og PC-en din. Først og fremst må du logge deg inn med Xbox Live-kontoen din og skrive under på at du ikke vil vise spillet til noen. Deretter må du laste opp informasjon om hva slags maskinvare du sitter på, og svare på en haug med spørsmål om hvilken målgruppe du tilhører.

Når det er unnagjort er du sikret en sjanse til å bli invitert til State of Decay 2s tekniske test. Microsoft forteller riktignok ikke hva testen omfatter, så hva deltakere får oppleve er enda uvisst.

Generelt sett vet vi at spillet skal bygge videre på forgjengeren, med overlevelseselementer og et fokus på samarbeid. Handlingen finner sted 18 måneder etter zombieapokalypsen, i en gudsforlatt by hvor overlevende må jobbe sammen for å klare seg.

State of Decay 2 kommer til PC og Xbox One.

Dark Souls Remastered begynner også testing snart.
Spillere må melde seg på nå for å få muligheten til å delta »

Siste fra forsiden