Snart kan du leve ut drømmen om å være tømmerhogger

Bandai Namco annonserer Professional Lumberjack 2015.

UIG Entertainment

Bandai Namco har annonsert at de vil være utgiver for en trio av jordbruk- og skogbruksimulatorer, utviklet av UIG Entertainment: Professional Lumberjack 2015, Professional Lumberjack 2016 og Professional Farmer 2016.

Ta på deg rollen som tømmerhogger i de to kommende simulatorene Professional Lumberjack 2015 og Professional Lumberjack 2016. Begge med planlagt lansering til PC og konsoller i år.

Skjermdump fra Professional Farmer 2014.

I spillet, som Namco Bandai beskriver som «den ultimate tømmerhoggeropplevelsen, kontrollerer du en stor flåte med kjøretøy og maskiner, som tresker, firhjulinger og lastebiler. Jobben din er blant annet å felle trær, preparere tømmeret og kontrollere tømmerbestanden din. Spillet tilbyr både første- og tredjepersonsperspektiv.

Mens du venter på spillene kan du la skjegget gro og gå til innkjøp av en passende, rutete flanellskjorte.

Ta turen din bygda

Med Professional Farmer 2016 lover utgiverne en dynamisk jordbruksopplevelse. De frister med en rekke kjøretøy, og et overveldende jordbrukslandskap. Naturkreftene vil påvirke høstingen, så det blir viktig å handle riktig med tanke på best mulig avkastning. I tillegg må du ta vare på dyrene og ekspandere bondegården din. Det minner for så vidt sterkt om den populære bondesimulatoren Farming Simulator.

UIG har allerede en rekke simulatorer i stallen, som blant annet Woodcutter Simulator, Towtruck Simulator og Airport Simulator.

Alle de tre utgivelsene vil få både en digital og fysisk utgave i Norge når de lanseres senere i år.

Fikk du med deg anmeldelsen av konkurrenten?
Bondelivet i Farming Simulator 15 passer for flere enn man skulle tro »

Siste fra forsiden