Snart kan du oppleve fantastiske Inside på PlayStation 4

Den kritikerroste Limbo-oppfølgeren skal trolig lanseres på plattformen om kort tid.

Inside skal være på vei til PlayStation 4.
Playdead

Ikke uventet ble Limbo-oppfølgeren Inside møtt med stor begeistring, også her på Gamer.no der spillet sågar fikk nesten full pott. I utgangspunktet var det kun PC og Xbox One som var oppgitt som lanseringsplattformer, men nå ser det ut til at Inside er på vei til den tredje store plattformen.

Nettstedet VG247 har nemlig vært i kontakt med en kilde som skal ha bekreftet at Inside kommer til PlayStation 4 i slutten av august. Kilden er anonym, men er ifølge VG247 til å stole på.

Kritikerrost

Inside ble lansert til Xbox One allerede i slutten av juni, og en uke senere kom det også ut til PC via Steam-plattformen.

Playdead

I likhet med Limbo er Inside et sideskrollende plattformpuslespill med en unik og stemningsfull visuell stil. Et så å si samlet pressekorps roste spillet opp i skyene, og vår egen anmelder hadde følgende å si om Xbox One-versjonen:

– Limbo er et av mine absolutte favorittspill, og jeg var redd at mine egne, skyhøye forventninger til Inside ikke skulle bli innfridd. Det ble de til gangs, og Playdead har greid å lage et fantastisk spill nok en gang.

Slutten av august skal altså være slipptidspunktet for PlayStation 4-versjonen, men den spesifikke datoen må vi nok enda vente litt på.

Heavy Rain-utviklerens nye spill blir også en unik opplevelse: Detroit Become Human forteller en sterk historie »

Siste fra forsiden