Half-Life 2: VR

Snart kan du oppleve Half-Life 2 i virtuell virkelighet

Fanprosjektet Half-Life 2: VR begynner åpen testing i september.

Tilbake i 2017 begynte en gjeng med spillfans å snekre på en uoffisiell VR-modifikasjon til Half-Life 2. Prosjektet ble nesten skrotet underveis, men nå er det straks klart for betatesting.

Half-Life 2: VR.
Source VR Mod Team

Via nettsidene til Half-Life 2: VR forteller teamet at betadørene åpner i september. En mer nøyaktig dato er ikke satt, men når tiden er inne blir spillet tilgjengelig gratis for alle som eier Half-Life 2 på Steam.

Half-Life 2: VR lar deg ganske enkelt oppleve Valves kritikerroste skytespill i virtuell virkelighet. Her kan man for eksempel dukke og lene seg rundt hjørner, idet man meier ned både monstre og Combine-soldater med skytemekanikker inspirert av Half-Life: Alyx.

Mens hele opplevelsen er tilpasset for VR, har noen deler av spillet gjennomgått større forandringer. For eksempel er kjøringen justert, med færre humper og dumper i håp om at spillere ikke skal bli bilsyke.

Målet er å slippe betaen på Steam, men teamet venter enda på grønt lys fra Valve. Dersom det tar for lang tid kan det hende at lanseringen vil skje et annet sted, da det uansett skal ut i september, forklarer utviklerne.

LES OGSÅ: Horizon Call of the Mountain-trailer viser robotjakt i VR »

Siste fra forsiden