PlayStation 5

Snekret sammen en nesten-bærbar PlayStation 5

Matthew Perks fra kanalen DIY Perks har laget denne semi-bærbare PlayStatoin 5-en.
Skjermbilde YouTube

YouTuberen Matthew Perks fra kanalen DIY Perks har laget en fiffig nesten bærbar PlayStation 5, som er betydelig mindre enn konsollen.

I videoen nedenfor viser han hvordan han bruker innmaten til en PlayStation 5 Slim, men modifiserer den kraftig for å få til dette.

På fronten har Perks montert en 14-tommers 4K OLED-skjerm som han har nappet ut av en Alienware-laptop. På siden av boksen har han plassert et par små stereo-høytalere og en liten mini-subwoofer for å by på lyd.

Perks bruker konsollens hovedkort, som har blitt mindre med den nylanserte konsollvarianten nå i høst. Han måtte bygge et nytt kjølesystem for å få det hele til å virke, men etter å ha testet det hevder han at CPU-en klarer å holde seg på rundt 42 grader celsius når den belastes, selv om resten av konsollen sannsynligvis er litt varmere. Til sammenligning ligger CPU-en i en vanlig PlayStation 5-konsoll på rundt 40 grader.

For å få strøm til det hele, lemper Perks inn en strømforsyning på 250W. Maskinen er lagt opp sånn at konsollen fremdeles trenger en kablet strømkontakt for å kjøre, og kan dermed ikke hevde å være bærbar.

Likevel, det er vanskelig å ikke la seg imponere litt over den semi-bærbare PlayStation 5-varianten som tilsynelatende fungerer temmelig godt.

LES OGSÅ: Dette er spillene du får med PlayStation Plus i januar

Siste fra forsiden