Sniper Elite 4 får en stor ladning med ekstrainnhold denne uken

Snikskytterspillet introduserer nye oppdrag, flere våpen og en gratis flerspillermodus.

Rebellion

Tidligere denne måneden la Rebellion frem planene for nedlastbart innhold til Sniper Elite 4. Utvikleren annonserte tre runder med utvidelser, som skal lanseres i løpet av de neste månedene, og nå har den første ladningen fått slippdato.

I Deathstorm Part 1: Inception må spillere infiltrere en bombet marinebase.
Rebellion

Allerede tirsdag 21. mars rulles hele to innholdspakker ut – på PC, PlayStation 4 og Xbox One – til alle som ønsker å betale for det eller som eier spillets sesongpass. Den første pakken – Deathstorm Part 1: Inception – byr på åpningskapittelet i en helt ny kampanje for opptil to spillere.

Den nye historien er satt en gang etter hendelsene i hovedspillet, og følger Karl Fairburne på nye oppdrag. Denne gangen må Sniper Elite-helten ta seg inn i en nazistisk marinebase, i håp om å finne en mystisk pakke som på en eller annen måte er knyttet til Manhattanprosjektet – amerikanernes atombombeprogram.

Flere våpen og nytt flerspillerinnhold

Pakke nummer to har fått navnet Night Fighter Expansion Pack, og inkluderer tre nye våpen, flere typer våpenkamuflasje for bruk om natten og nytt utseende for både mannlige og kvinnelige figurer i spillet.

Den første runden med ekstrainnhold byr også på gratis flerspillerinnhold.
Rebellion

Fans av flerspillerdelen får også noe å glede seg over, i form av en ny modus og et nytt brett, som blir tilgjengelig gratis for alle. I «Elimination»-modusen kjemper to lag på opptil seks spillere om å ytrydde motstanderlaget. Spillere som mister livet sendes til sidelinjen for å se på, men så snart lagkameratene tar livet av en motspiller får man igjen slutte seg til kampene.

De to neste utvidelsene til spillet – som skal lanseres henholdsvis mot slutten av april og i månedsskiftet mai/juni – vil introdusere enda flere gratismoduser og -brett til flerspillerdelen. I tillegg lover Rebellion nye våpen og overlevelsesoppdrag for opptil fire spillere, samt de to neste kapitlene i den tredelte Deathstorm-kampanjen.

Sniper Elite 4 fikk mye ros i vår omtale.
Les anmeldelsen av snikskytterspillet »

Siste fra forsiden