Sniper Elite 4 kommer senere i år

Snikskytterserien tar turen til Italia under andre verdenskrig.

Rebellion har annonsert Sniper Elite 4, et nytt innslag i snikskytterserien basert på andre verdenskrig. Det fjerde spillet i serien – hvis du ser bort ifra Nazi Zombie Army-sidesprangene – kommer til PC, PlayStation 4 og Xbox One, og skal lanseres en gang i 2016.

Sniper Elite 4 holdes ikke igjen av forrigegenerasjonskonsoller.
Rebellion

Som utvikleren skriver i sin pressemelding blir dette det første spillet i serien som ikke holdes tilbake av eldre konsoller, og vi loves oppløsning på 1080p for begge konsollutgavene. I tillegg skryter Rebellion av stor frihet i spillets kart, som skal være langt større enn de vi fikk i Sniper Elite III.

Velkommen til Italia

Sniper Elite 4 plukker opp historien akkurat der forgjengeren slapp, men bytter ut nordafrikansk ørkenlandskap med italienske småbyer og skoger.

Nok en gang trer vi inn i rollen som snikskytter Karl Fairburne, som sammen med den italienske motstandsbevegelsen forsøker å befri landet fra fascismens jerngrep. Underveis må Fairburne også avdekke og sette en stopper for en helt ny trussel, som truer de alliertes forestående invasjon av Tyskland.

I likhet med tidligere spill kan man bryne seg på kampanjemodusen enten alene eller sammen med venner, og spillet skilter også med ulike flerspillermoduser dersom man går lei av å kun skyte på datastyrte motstandere.

Sniper Elite III imponerte ikke vår anmelder.
– Realistisk og åpent, men likevel bare middelmådig »

Siste fra forsiden