Sniper Elite-utvikler tar over kansellert Rødhette-spill

Lover å levere spillets usendte Kickstarter-belønninger.

GriN

I august erklærte det belgiske studioet GriN seg selv konkurs og stengte dørene etter en mislykket lansering av Woolfe: The Red Hood Diaries. Den første av spillets to episoder ble lansert i mars, men utviklerens unike vri på historien om Rødhette fikk en lunken mottakelse, og utvikleren gikk tom for penger.

I et lengre brev til fansen skrev studiosjef Wim Wouters at rettighetene til spillet ville legges ut for salg, og han håpet noen kunne tenke seg å fullføre jobben GriN startet.

Ny eier

Fremtiden ser litt lysere ut for Woolfe: The Red Hood Diaries.

Nå har Rebellion – en utvikler best kjent for Sniper Elite-serien – kjøpt opp spillet, og selv om de i første omgang ikke har planer om å gjøre ferdig Woolfes siste episode ser spillets fremtid i det minste litt lysere ut:

– Woolfe ble utviklet med Unreal 3-motoren, som er helt forskjellig fra, og ikke passer med, vår egen Asura-motor. Akkurat nå er det for tidlig å si om vi vil kunne støtte det originale Woolfe-spillet i fremtiden, men vi skal utforske alle muligheter og evaluere hva vi gjør fremover, forteller Rebellion.

Skal levere Kickstarter-belønninger

I en oppdatering på spillets Kickstarter-side forklarer det britiske studioet at de har en forkjærlighet for unike og spennende prosjekter, og da de hørte at Woolfe ble lagt ut for salg var de med en gang interesserte. I tillegg fant de ut at mange av spillets Kickstarter-backere enda ikke hadde fått belønningene sine fra kampanjen, noe de nå ønsker å gjøre noe med:

Flere av Woolfes Kickstarter-belønninger ble aldri levert. Det vil Rebellion gjøre noe med.

– Da vi kjøpte Woolfe fikk vi også tilgang på flere av de usendte Kickstarter-belønningene – både digitale og fysiske. Vi har enda ikke sjekket ut nøyaktig hvilke belønninger vi har og hvilke vi må lage selv, men det ser ut til at vi vil kunne levere alt uten at det vil koste noe ekstra for backere, skriver utvikleren.

Woolfes første episode vil fortsette å være tilgjengelig på Steam, og Rebellion lover å oppdatere Kickstarter-siden med relevante nyheter når det blir aktuelt. Dersom du ønsker å ta kontakt med utvikleren angående Kickstarter-belønninger eller noe annet kan du gjøre det via nettsiden deres.

Nytt Fredag den 13.-spill er nå på Kickstarter.
Jason Voorhees får sitt første offisielle spill på 25 år »

Siste fra forsiden