«Snute» med tøff konkuranse i profilert turnering

«Snute» får tøff konkuranse i profilert turnering

Nordmannen er i samme gruppe som verdensmesteren.

«Snute», «Golden», «Bomber» og «MC» er blant spillerne som deltar i Red Bull Battle Grounds.
Red Bull

Støvet har så vidt rukket å legge seg etter den forrykende avslutningen av World Championship Series under årets BlizzCon, før en håndfull av de aller beste StarCraft-spillerene i verden igjen skal i ilden.

Åtte spillere har kvalifisert seg til turneringen Red Bull Battle Grounds og 23. og 24. november kjemper de om over 300 000 kroner.

Gjennom året har Red Bull arrangert fire mindre turneringer kalt Training Grounds, der inviterte spillere har kjempet seg i mellom, og vinneren av disse har kvalifisert seg til Battle Grounds. I tillegg har det blitt avholdt en global og en regional amerikansk kvalifisering, samt en kvalifisering i regi av Team Liquid og deres Map Contest. Den siste plassen var reservert vinneren av årets StarCraft-VM, Kim «sOs» Yoo Jin.

Han får følge av norske Jens «Snute» Aasgaard i gruppe B. Snute kvalifiserte seg gjennom en imponerende forestilling i Red Bull Traing Grounds i juli. De to spillerne får i sin gruppe selskap av publikumsfavortitten Jang «MC» Min Chul og vinneren av årets DreamHack Valencia, Ko «HyuN» Seok Hyun.

I gruppe A er det canadiske Sasha «Scarlett» Hostyn som står for det ikke-koreanske bidraget. Hun skal knive om avansement mot fjorårets verdensmester Won «PartinG» Lee Sak, vinneren av årets WCS Sesong 2, Choi «Bomber» Ji Sung og den noe ukjente StarTale-spilleren Jo «Golden» Myeong Hwan.

Red Bull Battle Grounds blir av flere sett på som en erstatter for MLGs StarCraft-turneringer etter at de tidligere i år valgte å utelate spillet fra sine turneringer. Prestisjen og premipengene ser ut til å holde tilsvarende nivå, og med et knippe av de aller beste spillerene i verden vil man garantert få servert meget underholdene StarCraft-kamper.

Du kan følge turneringen på Twitch-kanalen og esportsidene til Red Bull.

Siste fra forsiden