Ubisoft med Ghost Recon: Future Soldier

Soldater...FRA FREMTIDEN!

Franskmennene har mer Tom Clancy på gang.

De siste dagene har den franske spillutgiveren Ubisoft hintet om en stor kunngjøring, og nå har de trukket fra sløret. Selskapets Paris-studio er godt i gang med Tom Clancy’s Ghost Recon: Future Soldier, det ferskeste spillet i Ghost Recon-serien.

Bilde fra Ghost Recon: Advanced Warfighter 2.

Ghost Recon-spillene går ut på å lede en liten gruppe topptrente soldater gjennom forskjellige scenarioer. I Future Soldier får du tilgang på framtidens våpen og utstyr, som kun eksisterer som prototyper. Bortsett fra dette er det veldig lite konkret Ubisoft har fortalt om spillet.

Det blir både enspiller og flerspiller, og sistnevnte får en beat i løpet av sommeren. Kjøper du Tom Clancy’s Splinter Cell: Conviction på Xbox 360 innen en hvis tidsfrist får du med en betainvitasjon. Om Future Soldier også dukker opp på andre formater enn Xbox 360 vet vi ikke foreløpig.

De samme gutta som stod bak Ghost Recon Advanced Warfighter og Ghost Recon: Advanced Warfighter 2 jobber med Future Soldier. Spillet slippes over hele verden i løpet av vinteren 2010.

Siste fra forsiden