Sony begraver stridsøksa

Ønsker Nintendo lykke til med 3DS.

Sony og Nintendo har i flere konsollgenerasjoner vært bitre og jevne konkurrenter. Nintendo tok alle på senga da de annonserte 3DS, en håndholdt konsoll som kan vise 3D uten briller. Dette overrasket stort, da det er Sony som virkelig har vært pådriveren for 3D-spilling hjemme i stua de siste årene.

Men Sony ønsker Nintendo lykke til med sin kommende håndholdte. I alle fall gjør sjefsreklamemann Peter Dille det:

– Vårt syn på det er at de gjør noe annerledes, og det er det Nintendo gjør. De har sitt eget syn, og Sony har sitt. Vårt håp er at de gjør det bra, fordi vi er pådrivere for 3D. Vi er avhengige av at kundene har gode 3D-opplevelser.

Dille uttrykker likevel en viss skepsis for teknologien til 3DS, han sikter spesielt til rapporter om at 3D-effekten forsvinner hvis man endrer synsvinkel. Men det vil ifølge Dille lønne seg også for Sony hvis 3DS-en gjør det bra:

– Jeg håper bare de gjør en god jobb, og at de klarer å lage en 3D-plattform som får folk interessert i andre 3D-plattformer. Vi må forsikre oss om at brukeren har en god opplevelse med 3D uansett hvordan de opplever det, slik at de blir interessert i mer 3D.

Les også:Når kan vi kjøpe 3DS?
Les også:3DS med videochat
Les også:Briller ingen hindring for stereoskopisk 3D


(Kilde: CvG)

Siste fra forsiden