PlayStation 5 - forhåndsbestilling

Sony beklager forhåndsbestillings­kaos for PlayStation 5

Sony

Ukas avsløring av pris og slippdato for PlayStation 5 ble etterfulgt av totalt kaos og mye frustrasjon blant de som hadde håpet å forhåndsbestille konsollen. Nå har Sony beklaget situasjonen.

– Kunne gått mye bedre

PlayStation 5 kommer i to utgaver – en med diskdrev og en uten.
Sony

Det var i juli at Sony lovet å informere godt i forveien om detaljer rundt forhåndsbestillinger. Da PlayStation 5-datoen ble avduket 16. september hadde selskapet imidlertid enda ikke sagt noe, men plutselig begynte butikker over hele verden å ta imot bestillinger,

De innledende konsollpartiene ble raskt snappet opp av de som var heldige nok til å være på nett da forhåndssalget begynte. Alle andre måtte surt innse at de trolig gikk glipp av sjansen til å få konsoll på lanseringsdagen – altså til tross for Sonys løfter om at det ikke skulle bli sånn.

Det er dette Sony nå beklager, i en uttalelse på Twitter. Der melder selskapet samtidig at flere konsoller vil legges ut for salg i løpet av de neste dagene.

– La oss være ærlige: Forhåndsbestilling av PlayStation 5 kunne gått mye bedre. Det er vi oppriktig lei oss for. I løpet av de neste dagene vil vi gjøre flere PlayStation 5-konsoller tilgjengelige for forhåndsbestilling. Butikkene vil dele flere detaljer. Flere PlayStation 5-konsoller vil også bli tilgjengelige frem mot utgangen av året.

Akkurat hva dette betyr er riktignok uklart, og flere butikker forteller allerede at nye bestillinger kanskje ikke kommer inn før i 2021. PlayStation 5 lanseres 19. november i Norge.

LES OGSÅ: I Norge setter butikkene egne priser for PlayStation 5 »

Siste fra forsiden