Sonys hemmeligheter avduket

PlayStation Move-dato, 3D-titler, betalingstjeneste og Twisted Metal blant avsløringene.

Oppdatering klokken 22:54: Sony er akkurat ferdig med sin konferanse. Hovedpunktene var PlayStation Move med full lansering 15. september, 3D-støtte til en rekke store titler, informasjon om betalingstjenesten PlayStation Plus, samt kunngjøring av et helt nytt Twisted Metal-spill for PlayStation 3. Vi kommer tilbake med en oppsummering i egen artikkel snart.

Originaltekst:

Microsoft og Nintendo har gjort unna sine obligatoriske E3-konferanser i kjent stil. Sistemann ut av de tre store er Sony, i kveld klokken 21 norsk tid./p>

Her er det ventet at man løfter frem PlayStation Move, en rekke eksklusive titler og etterlengtede oppfølgere. Men kanskje får vi også avsløringer om helt nye prosjekter, en Gran Turismo 5-lanseringsdato, PlayStation 3-priskutt og/eller ny modell med større harddisk.

Hvis alt går etter planen skal Lasse Lervik dekke arrangementet for oss direkte fra Los Angeles. Med start klokken 21, altså.

Oppdatering klokken 20:53: Det er ikke trådløst nett på konferansen til Sony. Vi kommer derfor til å fokusere på å dekke arrangementet med artikler, fremfor tekstlig live-kommentering fra Norge. De som ønsker å følge sendingen i HD anbefales å bruke Youtube eller Gametrailers.

Siste fra forsiden