Mer Ratchet & Clank og Resistance

Søte og slemme romvesener

Insomniac Games jobber med nye spill i begge sine serier.

Insomniac Games har kanskje begynt å utvikle spill for andre konsoller enn PlayStation, men de beholder tydeligvis sitt nære samarbeid med Sony. På sistnevntes Gamescom-pressekonferanse i går avduket nemlig Insomniac to nye spill til PlayStation 3.

Ratchet & Clank: All 4 One

Det første er viet selskapets maskoter, romvesenet Ratchet og robotkompisen Clank. Sist gang vi så radarparet var i fjorårets Ratchet & Clank: A Crack in Time, og neste spill kommer høsten 2011.

Resistance 3

Ratchet & Clank: All 4 One blir det første i serien hvor opptil fire spillere kan samarbeide over nettet for å spille gjennom kampanje. Du kan spille som enten Ratchet, Clank, den ubrukelige superhelten Qwark eller skurken Nefarious. De fire er fanget i en enorm maskin og er dermed nødt til å begrave stridsøksa for å komme seg ut.

Som i resten av serien loves det masse humor og et stort arsenal våpen, men vi har ikke fått noen detaljer om hva vi kan forvente oss. Serien har tidligere bydd oss på disco-bomber og håndholdt atomraketter.

Også Resistance 3 ble offisielt bekreftet, men det ble ikke gitt noen detaljer om dette. Som tidligere antatt kommer spillet til å foregå i New York, hvor menneskehetens kamp mot romvesenene som har ødelagt store deler av vår sivilisasjon fortsetter.

Flere detaljer om Ratchet & Clank: All 4 One og Resistance 3 dukker sikkert opp i ikke så alt for fjern fremtid. Vi kommer selvsagt tilbake med mer informasjon når den foreligger.

Siste fra forsiden