Marvel-helter for de små

Søte superhelter

Marvel og THQ jobber med et spill basert på den kommende tegnefilmserien.

I fjor kunngjorde tegneserieforlaget Marvel og spillutgiver THQ at de ville samarbeide om å lage spill basert på Marvels leketøyserie Super Hero Squad. Super Hero Squad-lekene er velkjente superhelter med et søtere og mer barnevennlig preg enn sine klassiske utgaver.

Det første spillet er nå blitt offentliggjort, og det bygger på en Super Hero Squad-tegnefilmseire som Marvel skal lansere i løpet av høsten. Spillet har foreløpig ingen slippdato, men det vil sannsynligvis lanseres innen året er omme.

Marvel Super Hero Squad blir et actioneventyr for en eller flere spillere hvor vi får ikle oss kostymene til over tjue helter og skurker fra Marvel-universet, inkludert Wolverine, Dr. Doom, Tor og Hulken.

Du kan spille gjennom seks kampanjer baser på tegnefilmserien hvor superheltene må stoppe Dr. Doom og hans kumpaner fra å samle Evighetsfragmentene, biter av et allmektig våpen. Spillfigurer som slår klørne i et fragment vil få nye krefter til å bekjempe ondskapen med.

De som vil slåss mot hverandre kan prøve arenamodus, hvor en til fire spillere velger seg en helt eller skurk og gyver løs på hverandre.

Marvel Super Hero Squad utvikles til DS, PSP, Playstation 2 og Wii.

Diskutér artikkelen i forumet

Siste fra forsiden