SoulCalibur VI

SoulCalibur VI får besøk av en fan-favoritt i ny DLC

Setsuka, Tekken-kostymer og masse gratisinnhold er rett rundt hjørnet.

Ved siden av Tekken 7 og Guilty Gear -Strive-, fikk også SoulCalibur VI sin tid i rampelyset under helgens sammenkomst av japanske slåssespillutviklerne. Under det unike nettmøtet ble det annonsert ikke bare én, men to DLC-pakker.

Den første kommer i form av den tilbakevennende fan-favoritten Setsuka. Figuren, som første gang dukket opp i Soulcalibur III, stiller med sin unike parasoll som fungerer tredobbelt som skjold, slire og sitt helt eget våpen, og blir da spillets ellevte DLC-pakke.

Setsuka er tilbake!
Skjermbilde fra YouTube

DLC nummer tolv er litt mindre omfattende, og byr i stedet på en rekke nye kosmetiske gjenstander som glir rett inn i spillets massive karakterskaperverktøy. Disse lar deg blant annet kle ut kamphanene i spillet som en rekke forskjellige Tekken-figurer, deriblant Heihachi, Josie og Asuka.

Skaperverktøyet i SoulCalibur VI blir stadig større.
Espen Jansen/Gamer.no

Begge disse pakkene kan kjøpes separat eller som en del av spillets andre sesongpass når de lanseres den 4. august.

Noe for alle

Alle spillere får også alt som følger med i oppdatering 2.20 helt gratis. Dette inkluderer en splitter ny bane med tilknytning til Setsuka, en ny historiedel knyttet til figuren Grøh og Setsukas klassiske kostyme til bruk i skaperverktøyet.

SoulCalibur VI er det sjette nummererte spillet i den årelange slåssespillserien og imponerte stort da det ble lansert på tampen av 2018:

– SoulCalibur VI er et unikt, kreativt og sjarmerende slåssespill, og selv om det antagelig ikke når helt opp til de nåværende sjangerkongene, er det likevel enormt mye å like og bli glad i her. Liker du firfislemenn med massive monsterpeniser, lettkledde BDSM-damer og kule figurer og omgivelser som virkelig skiller seg ut, er det ingen grunn til å styre unna dette slåssespillet, skrev undertegnede den gang.

LES OGSÅ: Tekken 7 får en fjerde sesong om ikke lenge »

Siste fra forsiden