Podkast

Rad Crew

– South Park-spillet matcher humoren og utrykket i serien til minste detalj

Podkasten handler også om Batman Arkham Knight, Battlefield 4 og Rayman: Legends.

Forrige uke avslørte Warner at det siste spillet i deres Batman Arkham-trilogi kommer senere i år. Utviklerne i Rocksteady hadde stor suksess med de to første spillene, mens mellomstasjonen Batman: Arkham Origins var et stort steg tilbake og utviklet av et helt annet studio.

Derfor blir Arkham Knights bedre enn Origins

I Batman: Arkham Knights er det igjen Rocksteady som står ved roret og Rad Crew er overbevist om at dette blir et flott spill. Hvorfor får du vite i den sedvanlige topplisten i starten av episoden.

South Park: The Stick of Truth.
Thief.

Utover i showet får vi blant annet høre Jostein Hakestad fortelle om South Park: The Stick of Truth, som han mener føyer seg i den korte rekken lisensbaserte spill som respekterer kildemateriellet. Spillet fanger opp den visuelle stilen og den humoristiske tonen, og er i tillegg et underholdende rollespill.

For å høre lydfilen direkte må du ha Adobe Flash installert og javascript aktivt. Du kan imidlertid laste ned og spille av filen i MP3-format herfra: Last ned lydfilene i stedet.

Han anbefaler riktignok ikke spillet dersom du ikke liker South Park. Utviklerne holder ikke noe tilbake, og spillet er på mange måter verre enn showet når det kommer til barnslig humor og rasistiske pek.

Ellers blir det litt mer prat om Thief fra Inger Lise W. James, som liker spillet bedre enn de fleste andre, mens Martin Vinje kan fortelle om Battlefield 4 på PlayStation 4 fungerer bedre nå.

Midt opp i alt dette er det også rom for å ta opp siste ukens nyhetshendelser, der Disneys nedtrapping av intern spillutvikling blir et sentralt tema.

Dette står på menyen denne uka:

  • Fem gode grunner til at Batman Arkham Knight blir bedre enn Arkham Origins (00:06-00:19)
  • Nyheter (00:19-00:28)
  • Spillprat: Diablo III etter siste patch, South Park The Stick of Truth, Thief, Battlefield 4, Rayman Legends (00:30-1:18)
  • Spørsmål fra lytterne (1:22-1:50)

Gått glipp av tidligere episoder?

Hver episode av Rad Crew kommer på torsdager og produseres i samarbeid med redaksjonen i Gamer.no. Det betyr blant annet at våre anmeldere og skribenter fra tid til annen vil dukke opp i programmet for å snakke om ferske spillopplevelser, trender eller hva vi gleder oss til. Du kan bli bedre kjent med gjengen bak Rad Crew på deres Facebook-side.

Les også
Anmeldelse: Thief

Det er produsert 164 episoder av Rad Crew til nå, og her er de tre forrige:

Rad Crew, 27. februar 2014
Rad Crew, 27. februar 2014
Rad Crew, 20. februar 2014

Hver episode er tilgjengelig gjennom iTunes-strømmen og RSS-strømmen til Rad Crew, og du kan laste den ned som MP3-fil her.

Siste fra forsiden