Speedball II til XBLA

Amigaklassikeren Speedball II finner snart veien til Xbox Live Arcade, sammen med blant annet Tron og Discs of Tron.

Empire Interactive har nylig kunngjort at Speedball II: Brutal Deluxe kommer til Xbox Live Arcade. Dette er et futuristisk sportsspill fra den britiske kultutvikleren Bitmap Brothers, og spillet regnes som et av de aller beste i sitt slag. Xbox Live Arcade-versjonen skal være en perfekt klone av originalversjonen, men vi får også mulighet til å bruke HD-grafikk, velge mellom flere lag og laste ned nytt innhold etter lansering.

Det er ikke klart når Speedball II kommer til Xbox Live Arcade, men Empire røper noe annet i pressemeldingen sin, nemlig at de vil lansere Double Dragon for systemet til neste uke. Double Dragon er et sideskrollende slåssespill fra åttitallet der du må hjelpe et par ungdommer i deres kamp mot de fæle gjengene som kontrollerer byen deres.

Dette er ikke de eneste klassikerne som kommer til Xbox Live Arcade. Disney Interactive har nylig kommet med en offisiell kunngjøring om at de vil lansere både Tron og Discs of Tron på systemet i løpet av sommeren. Tron er et eldgammelt arkadespill som kanskje best kan beskrives som en rask mutasjon av Snake, hvor målet er å fange de andre spillerne slik at de krasjer.

Discs of Tron er litt nyere, og er et slags futuristisk sportsspill hvor du må bevege deg mellom spesielle plattformer og kaste energifylte plater på motstanderen, mens du unngår å bli truffet av hans plater.

Siste fra forsiden