Klart for L.A. Noire-debut

Spennende info neste måned

Rockstar vil snart lette på sløret.

Husker du L.A. Noire? Spillet ble opprinnelig kunngjort i 2006, men siden den tid har det vært relativt stille rundt tittelen. Nå er det imidlertid ikke lenge til vi får mye mer informasjon om dette lovende spillet.

Rockstar Games har nemlig svart på et utvalg spørsmål angående dem og spillene deres, og et av spørsmålene omhandlet nettopp L.A. Noire. Her er svaret deres:

– Snart blir det noe stort å se – en skikkelig dyptgående titt på spillet og hvorfor det er så banebrytende og nyskapende, både når det gjelder design og teknologi. Forvent en etterlengtet avdekking gjennom en stor forsideartikkel neste måned.

Fra før av vet vi at L.A. Noire er en interaktiv detektivthriller hvor handlingen er lagt til slutten av førtitallet. Spillet blander action, detektivarbeid og kompleks historiefortelling, og tilbyr et åpent gameplay der spilleren må løse et grusomt mordmysterium.

Spillet foregår i Los Angeles, og utviklerne har laget en nøyaktig representasjon av byen slik den var før motorveiene gjorde sitt inntog. Bakteppet for handlingen er et Amerika som fortsatt merker ettervirkningene etter den andre verdenskrigen, og en verden av korrupsjon, narkotika og jazzmusikk.

Siste fra forsiden