Spider-Man disker opp med en enda tøffere utfordring

Insomniac introduserer New Game Plus-modus og ny vanskelighetsgrad.

PlayStation

Den tidligere annonserte New Game Plus-modusen for Spider-Man har ankommet spillet, som del av en gratis oppdatering lansert lørdag morgen. Alle som har fullført actioneventyret kan nå gjenoppleve det i sin helhet, med alt av utstyr og oppgraderinger man låste opp under første gjennomspilling.

Nye fotomodusklistremerker lar deg legge til så mange vanndammer du vil.
Insomniac Games

Som del av New Game Plus får spillere også bryne seg på en tøffere vanskelighetsgrad, kalt Ultimate. Ved siden av å gjøre opplevelsen hakket vanskeligere, frister den også med en håndfull nye PlayStation-trofeer for ivrige samlere.

Videre har Insomniac inkludert et lass med nytt stæsj til spillets fotomodus. Her finner man blant annet flere rammer og klistremerker, og for enkel tilgang har utvikleren lagt til en snarvei for fotomodusen, slik at man slipper å gå via menyen.

Ny historie på vei

Gratisoppdateringen er ikke alt som er på vei til Spider-Man, og tidligere denne uken trakk Insomniac sløret av spillets første utvidelse. The Heist – som pakken heter – lanseres 23. oktober, og byr blant annet på en ny historie og flere superheltkostymer.

The Heist er den første av tre planlagte utvidelser i The City That Never Sleeps-serien. Spillere kan kjøpe alle tre hver for seg eller i samlet pakke. Alternativt kan man plukke opp spillets Digital Deluxe-utgave, og få samtlige utvidelser med på kjøpet.

Spider-Man kom hakket unna toppkarakter hos oss.
Vår anmelder kalte spillet «silkemykt og superengasjerende» »

Siste fra forsiden