Spider-Man har blitt Sonys raskest selgende PlayStation-spill noensinne

Sony

Superhelt-spill slår ikke alltid an, men Rachet & Clank-utvikleren Insomniac Games' nye Spider-Man-spill har såvisst truffet innertieren. Nå melder Sony at spillet faktisk er deres raskest selgende PlayStation-spill noensinne.

Ifølge en Twitter-melding på den offisielle PlayStation-siden har Spider-Man solgt i 3,3 millioner eksemplarer bare i løpet av de tre første dagene etter lanseringen.

Drar forbi God of War

Espen Jansen/Gamer.no

Den forrige rekordinnehaveren var det nye God of War-spillet. Som vi meldte i mai solgte denne tittelen i 3,1 millioner eksemplarer i løpet av tre første dagene, så Spider-Man har altså passert med relativt komfortabel margin.

I Spider-Man slenger man seg sømløst rundt i en åpen New York-setting for å blant annet bekjempe skurker med et kampsystem som minner en del om det man finner i Batman: Arkham-spillene.

Spillet har blitt bejublet av de aller fleste anmeldere, og her på verket ble spillet belønnet med solide 9 av 10 poeng.

– Den åpne verdenen har kanskje ikke all verden til personlighet, men det man gjør her – selve spillbarheten og gleden av å løpe langs vegger, svinge seg langs hustak og dingle fra lyktestolper – er altså av så enormt høy klasse at det blåser jeg rett og slett i. [...] Det er rett og slett skikkelig gøy å være Spider-Man, og det er en frase jeg ikke har kunnet ytre på snart 15 år, skrev vår anmelder.

Les også: Vi har spilt høstens mest etterlengtede spill, Red Dead Redemption 2 »

Siste fra forsiden