Vill racing i nasjonalpark

Spikeren på hodet

Deep Silver kan melde om at det heseblesende nail'd er på vei.

Polske Techland har etter hvert fått bred erfaring innenfor spillutvikling, da først og fremst på PC. Utvikleren har stått bak Call of Juarez-spillene, men også racingtitler som Xpand Rally og FIM Speedway Grand Prix.

Ja, her var det bratt.

Nå kan utgiver Deep Silver melde om at vi får mer racingmoro fra polakkene. I går ble nemlig nail'd avduket, og spillet kommer til Xbox 360, PlayStation 3 og PC i løpet av årets fjerde kvartal.

Det skrytes av at intet racingspill har presentert en såpass ekstrem høydeforskjell som dette spillet, så forvent deg mange opp- og nedoverbakker. Dette skal være meget kjapt, og det gjelder å ha refleksene i orden.

nail'd foregår i Yosemite nasjonalpark, noe som kanskje er et lite tanktekors – siden det er en nasjonalpark, mener jeg.

Uavhengig av dette kan du velge mellom flere kjøretøyklasser, inkludert motorsykler og firehjulinger. Spillet skal også komme med en rik flerspillerdel.

Utifra bildene virker det imidlertid uhyre likt MotorStorm, MX vs. ATV-serien, Pure og til en viss grad Fuel. Da blir det spennende å se om nail'd klarer å skille seg ut, om vi ser bort i fra mange bakker.

PS. Sjekk vår Spillkalender for slippdatoer. Her får du full oversikt over når dine favorittspill kommer!

Siste fra forsiden