Spill gamle arkadespill på Xbox Live

Microsoft rir på retrobølgen.

På CES-messen er store selskaper kjent for å slippe flere nyheter, og Microsoft er intet unntak. De annonserer nemlig nå "Game Room", en virtuell arkadehall som du selv kan innrede med forskjellige spill.

Alle arkadespillene vil bli fremvist i deres originale kabinetter, og spillere kan også dekorere vegger og utsmykke arkadehallen sin med temaer og illustrasjoner fra sine yndlingsspill.

Ifølge Microsoft vil det være 30 arkadespill tilgjengelig fra slippdato fra selskaper som Atari, Activision, Intellivision og Konami. I tillegg vil det komme nye nedlastbare spill ukentlig for å gjøre retrobiblioteket komplett. Som en snasen bonus får spillere også tilgang til spillene de kjøper på Xbox Live på PCen sin gjennom Games for Windows Live. Det skal også være mulig å gå inn i en konkurransebasert modus, hvor man kan få achievements og klatre på listen over de beste retrospillerne.

Spillene vil ligge på 400 Microsoft Points, men du kan i tillegg betale kun 40 poeng for å få spille et spill kun én gang – akkurat som i gamle dager. Du kan i tillegg besøke andre arkaderom og prøve spill gratis der.

Tjenesten er kun tilgjengelig for de med Xbox Live Gold-abonnement, og kommer til våren.

Siste fra forsiden