Spill gratis over Xbox Live

Microsoft tar på seg spanderbuksene, og gir oss en ukes gratis Xbox Live Gold senere denne måneden.

Det er morsomt å spille på nettet, men for Xbox 360-eiere representerer det en ekstra utgift som ikke alle ønsker eller har økonomi til. Nå har Microsoft kunngjort at det blir gratis å spille online i perioden 20. til 29. september, altså litt over en uke. Det betyr at alle med sølvmedlemskap automatisk blir oppgradert til gullmedlemskap ett minutt over midnatt.

Gratisperioden er sponset av Windows Live Spaces, og betyr at Xbox 360-eiere som ikke abonnerer på Xbox Live Gold kan ta spillsamlingen sin ut på nettet, og se om de er så gode som de trodde de var.

I løpet av disse ni dagene vil en rekke aktiviteter finne sted, blant annet Halo 2 Winning Weekend, Mystery Gamer, PGR3 Developer Showdown, Newcomers Nights og muligheten til vinne flotte premier. Via Xbox Live-kalenderen kan du få mer informasjon om hva som skjer i gratisuken.

Microsoft håper utvilsomt at nettspilling over Xbox Live vil gi mersmak, slik at de får flere abonnementer på Xbox Live Gold-tjenesten sin. Så vidt vi vet gjelder denne gratisperioden kun europeiske Xbox 360-eiere.

Vanligvis koster Xbox Live Gold-medlemskap 499 kroner for 12 måneder og 159 kroner for 3 måneder.

Siste fra forsiden