Spill Tetris og Pac-Man på iPod

Apple har nå kunngjort flere nyheter for iPod-spillerne sine, blant annet støtte for spill.

Det har lenge surret rykter om at Apple ville forsøke seg på spillmarkedet, enten ved hjelp av en håndholdt spillemaskin eller stasjonær konsoll. Nå har det populære amerikanske selskapet tatt et lite skritt i vår retning, ved å kunngjøre at det nå vil være mulig å kjøpe og laste ned spill for iPod-spillerne deres.

På en pressekonferanse (som du kan lese mer om hos amobil) fortalte Apple at iTunes-butikken deres nå tilbyr nedlastbare spill, i tillegg til musikk og filmer. Utvalget inkluderer Tetris, Mahjong og Mini Golf fra EA, Pac-Man fra Namco, Cubis 2 fra FreshGames, Bejeweled og Zuma fra PopCap og Texas Hold'em og Vortex fra Apple selv.

Det er kun mulig å spille disse spillene på femte-generasjons iPod-systemer. Det kan dessuten være smart å vente litt før du kaster DS-en på sjøen - GameSpot har testet spillene, og for øyeblikket virker det ikke som iPod-kontrollene passer helt perfekt til alle spillene. Pac-Man skal ha vært vanskelig å kontrollere, mens Tetris visstnok fungerte ganske greit.

Du finner mer informasjon om spillene på Apple sitt iPod-nettsted. For øyeblikket er utvalget rimelig lite, og består av enkle hjernetrim- og arkadespill. Det blir imidlertid spennende å følge med på hva Apple vil gjøre i fremtiden, spesielt hvis spilltjenesten deres viser seg å være populær.

Siste fra forsiden